à antiga - padaria artesanal Bakery à Ponte de Lima

Propriétaire non enregistré
Commentaires
#1 Depuis 293 à Ponte de Lima
10
21 Revoir
Ambiance
10/10
Nourriture
10/10
Intérieur
10/10
Des prix
10/10
Service
10/10
Plus de détails
Prix & Cuisine
$ Bakery
Type de restaurant
Bakery
Caractéristiques
Commentaires
21 commentaires
Notation
Tri
Date
Dater de - Date de
Best artisanal sourdough breads for quite a distance (so many types of flours including heirloom varieties). The cinnamon rolls are to die for...
avatar
Grace Gonguet
Source: google
10
6 months ago
Very knowledgeable, English-speaking baker. High quality artisanal bread made from different types of flour. The cinnamon rolls are delicious, too!
avatar
Isabel S.
Source: google
10
5 months ago
The best artisanal bread in the area. Delicious cinnamon buns, focacia, broa, brioche and other deliciousness. Worth a visit!!
avatar
Bob Wenger
Source: google
10
6 months ago
Talented baker using only sourdough from the purest flour, including old world spelt. Diogo’s cinnamon rolls are so popular they need to be reserved.
avatar
Brigid Lefevre
Source: google
10
4 months ago
Wonderful sourdough bread and delightful brioche, also the cinnamon rolls are delicious.
avatar
Larry Cammarata
Source: google
10
11 months ago
We are great fans of what Diogo masterfully and carefully creates in this padaria. The bread is authentic, flavorful, and substantial. Thank you for elevating the bread-making culinary tradition of Ponte de Lima!
avatar
A B
Source: google
10
6 months ago
Amazing bread
avatar
Bitsy Mason
Source: google
10
A year ago
Excellent bread!!!!!
Excelência em tudo, passando pela qualidade e variedade do pão de fermentação lenta (o de laranja e chocolate é de comer e chorar por mais!), pelo sabor incrível dos bolos doces (os cinnamon rolls são divinais e, sem dúvida alguma, os melhores que provei em toda a minha vida), até ao serviço, que é a cereja no topo do bolo. O atendimento é realmente um dos pontos fortes desta padaria: recebem os clientes com muita simpatia e carinho. Tornou-se rapidamente a minha padaria preferida de Ponte de Lima.
avatar
Théo RM
Source: google
10
6 months ago
Un boulanger qui propose un petite sélection de pains et de viennoiseries avec un vrai savoir-faire : tout ce que nous avons goûté était excellent. Leurs pains sont particulièrement bons, avec une mie moelleuse mais qui se tient et une croûte savoureuse. D'extérieur, les miches peuvent paraître un peu ternes (un peu plus d'humidité dans le four en cuisson améliorait peut-être cet effet ?), mais il ne faut pas s'arrêter au visuel ! N'hésitez pas à goûter leurs produits, c'est excellent, avec un vraie soucis de la qualité : levain naturel, farines anciennes (parfois bio, en espérant que ça se généralise) et complètes, offre réduite pour une meilleure maîtrise.
become-owner-bg
Cela vous appartient-il ?